Kerst in Heemskerk

In samenwerking met Cultuurhuis Heemskerk, De Glazenkeet en Kerst op het Plein organiseren wij weer een paar gezellige dagen in Heemskerk vooruitlopend op de kerstdagen.

programma kerst heemskerk

De winkeliersvereniging organiseert op zaterdag 14 december 2019 van 9.30 uur tot ongeveer 16.00 uur een gezellige kerstmarkt in het centrum met kraampjes en food. De scouting staat dit keer broodjes te bakken op de hoek van de Maerelaan (schuin tegenover het notariskantoor). Ook zal de koets met de winterprinses weer gaan rijden:

12.00 uur - 13.00 uur
rondje vanaf het gemeentehuis

13.00 uur - 14.00 uur
rondje in het dorp

14.00 uur - 15.00 uur
rondje vanaf het gemeentehuis

15.00 uur - 16.00 uur
rondje in het dorp

kerstmarkt heemskerk

De Glazenkeet staat van 11 december 2019 t/m 15 december 2019 weer op het Burg. Nielenplein met de keet en verschillende tentjes voor de catering. Doneer maximaal voor de Heemskerkse minima door je bijdrage over te maken op bankrekening: NL74 RABO 03458514 47 of bezoek de website: www.glazenkeet.nl om een donatie te doen!

de glazenkeet 2019 heemskerk

Cultuurhuis Heemskerk organiseert het Winterfeest bij het gemeentehuis, dus ga daar ook even een kijkje nemen.

programma winterfeest cultuurhuis heemskerk

Op het Burg. Nielenplein staat ook het grote podium waar dansoptredens worden gegeven en Kerst op het Plein op zaterdag 14 december 2019 om 20.00 uur weer een spetterend optreden zal verzorgen met leerlingen van het Bonhoeffer College met dit maal als thema: Escaperoom!

kerst op het plein heemskerk

Namens Cultuurhuis Heemskerk, De Glazenkeet, Kerst op het Plein, wensen wij iedereen gezellige kerstdagen en een fantastisch 2020!