Fotowedstrijd InHeemskerk

De eerste editie van de InHeemskerk fotowedstrijd. Samen met Zee van Tijd organiseren we een fotowedstrijd voor inwoners in en rondom Heemskerk.

In deze fotowedstrijd zullen 12 verschillende thema’s aan bod komen, elk thema met eigen kenmerken en uitdagingen. We kunnen wel alvast verklappen dat elk thema in Heemskerk is vast te leggen op camera.

Elke maand wordt er op de 1e van de maand om 09:00 een thema bekend gemaakt voor die maand. Dan hebben deelnemers de rest van de maand de tijd om foto’s te maken die passend zijn bij het thema van de maand.

Kortom! een wedstrijd van 12 maanden lang, waar elke maand een prijs te winnen is. Daarnaast wordt er een jaarlijkse winnaar uitgekozen die met de hoofdprijs naar huis gaat.

Hoe kun je meedoen?

Iedereen die wilt kan meedoen aan de fotowedstrijd. Er zijn geen inschrijfkosten verbonden aan het evenement en ook geen minimaal vereiste ervaring of specifieke apparatuur.

Spelregels
– De foto moet ingezonden worden naar: social@inheemskerk.nl
– Maximaal 1 foto per deelnemer
– De ingezonden foto mag bewerkt zijn
– De ingezonden foto moet één foto zijn en mag geen collage zijn
– De foto dient door de deelnemer zelf gemaakt te zijn
– De foto dient recent gemaakt te zijn (niet ouder dan 6 maanden) Bij insturen dient de deelnemer: naam + telefoonnummer in te voeren.

Op zaterdag 9 juli maken we de eerste winnaar bekend van de maand juni.

Blijf via de socials van InHeemskerk op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de fotowedstrijd. Op 1 juni 09:00 maken we het eerste thema bekend!