Terug naar overzicht

Wimperextensions Heemskerk

Van Hamelstraat 13, 1964 EA Heemskerk Kaart

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00
Dinsdag Koopavond 9.00 - 17.00
Woensdag 9.00 - 13.00
Donderdag 9.00 - 17.00
Vrijdag 9.00 - 16.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Over ons

Wimperextensions Heemskerk is gespecialiseerd in het plaatsen van wimperextensions. De wimperextensions zijn niet te onderscheiden van de natuurlijke wimper. Er wordt altijd naar de klant gekeken en geluisterd betreft de uitstraling die de klant wil creeën met de wimpers.

Met het creeën van een natuurlijke look lijkt het alsof je mascara op hebt. Alleen nu geen gedoe meer met doorgelopen “panda” ogen na een regenbui of elke ochtend aan de gang met de wimperkrultang. Wat beide ook nog slecht is voor de natuurlijke wimpers. Ze breken af of je trekt ze er uit met het schoonmaken.

Wimperextensions

Wimperextensions worden zorgvuldig geplaatst op de eigen wimpers om zo een dikkere en vollere look te creëren. De eigen wimpers worden zorgvuldig geselecteerd en een enkele wimper wordt geïsoleerd, waardoor de wimperextensions geplaatst kan worden. Dit heet de “one by one” techniek.

Door de enkele plaatsing wordt de groei van de wimpers niet aangetast en de eigen wimpers blijven hierdoor gezond en schade vrij. Als wimperextensions goed geplaatst zijn zal dit geen schade aan je eigen wimpers bezorgen en in feite vinden de meeste klanten dat de eigen wimpers verbeteren na een tijd.

Het verwijderen van mascara aan het einde van de dag beschadigt de wimpers meer en het kan voor komen dat de wimpers afbreken waardoor er “kale plekken” te zien zijn. Het plaatsen van de wimperextensions moet een plezierige en ontspannen ervaring zijn. En zeker niet pijnlijk!

Het kan ook zijn dat klanten in slaap vallen op de behandeltafel, doordat ze ontspannen liggen en soms nog met een dekentje over het lichaam heen. Na de behandeling voelen de wimperextensions als je eigen wimpers. Doordat deze erg licht zijn en comfortabel voelt het natuurlijk aan.

De wimperextensions geven je een mooie mascara look zodat het lijkt alsof het je eigen wimpers zijn en niemand ziet dat het eigenlijk wimperextensions zijn. Een ervaren wimperstyliste zal aan de hand van uw wensen de juiste wimperextensions uitzoeken. Er zijn meerdere diktes, lengtes en krullen. Wimperextensions zijn voor alle leeftijden van 16 tot 80.

De groeicyclus van de natuurlijke wimpers is tussen de 8 en 12 weken. Dus eigenlijk kunnen je wimperextensions maanden blijven zitten, maar je natuurlijke wimpers groeien en vallen uit.

Elke dag vallen er tussen de 2 en 5 wimpers uit. Daarom wordt er aangeraden om elke 2 á 3 weken een refill te doen zodat je wimpers er vol en mooi uit blijven zien.

Zorg van te voren dat je bekend bent met de foto’s van de styliste zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem een kijkje bij mijn foto’s.

Er wordt altijd gevraagd bij de eerste behandeling om zonder mascara naar de salon te komen. De mascara gelieve niet te verwijderen met een product waar olie in verwerkt is.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel dan met Tessa op 06-27864740 of stuur een e-mail naar info@wimperextensionsheemskerk.nl

Volg ons op social media

Waar vind je ons?