Terug naar overzicht

Bakker Wim Koelman

Burgemeester Nielenplein 24, 1961 NV Heemskerk Kaart

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17.30
Dinsdag 8.30 - 17.30
Woensdag 8.30 - 17.30
Donderdag 8.30 - 17.30
Vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.00 - 17.00
Zondag Gesloten

Over ons

Wij zijn een ambachtelijke bakkerij voor brood & banket en een echt familiebedrijf. Van maandag tot en met zaterdag staat in onze winkel aan het Nielenplein dagelijks een kleurrijk en vers assortiment voor u klaar. Van gebak tot taartjes en van rozijnenbollen tot desembrood, de keuze is groot. We maken ook luxe bonbons in onze eigen chocolaterie. En wist u dat wij de bedenker en maker zijn van Heemskerks eigen gebakje, het Ezelsoor? Dat is al meer dan 10 jaar een echte topper. Wat er ook te vieren valt, #oortjes horen daar echt bij.

Een bezoek aan onze winkel is een feest voor uw zintuigen. Heeft u spontaan trek gekregen? Geniet van thee of koffie met iets lekkers buiten op ons ruime terras (seizoen) of binnen in onze konditorei. We serveren hier ook frisdranken, belegde broodjes, tosti’s en andere warme snacks.

Behalve in de winkel, zijn de meeste van onze producten ook verkrijgbaar via onze webshop. Hier vindt u naast brood, banket en bonbons ook belegde broodjes voor de (zakelijke) #lunch, snacks, koeken en vlaaien. Wanneer u voor 16:00 bestelt, wordt alles de volgende werkdag bezorgd of het staat voor u klaar. Bestellingen boven €50 bezorgen we #gratis in Heemskerk, Beverwijk, Velsen-Noord, Uitgeest, Castricum, Assendelft en Akersloot.

Wist u dat u bij ons ook gebak en ander lekkers “uit de muur” kunt halen? We beschikken over een ultramoderne automatiek, waar u 24/7 de meest populaire artikelen uit ons assortiment kunt kopen. Elk seizoen is de samenstelling weer anders! U heeft geen contant geld nodig. Kopen gaat gemakkelijk en snel, met een aanraakscherm en contactloos betalen.

Hebt u iets bijzonders te vieren? Graag denken we met u mee om dit feestelijke moment op te fleuren met bijvoorbeeld een fototaart of sweet table. Ook zijn we specialist in bruidstaarten en gender reveal taarten.

Volg ons op social media

Waar vind je ons?