Terug naar overzicht

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 13.30
Woensdag 10.00 - 13.30
Donderdag 10.00 - 13.30
Vrijdag 10.00 - 13.30
Zaterdag 10.00 - 13.30
Zondag Gesloten

Over ons

Wanmaker Uitvaart is een moderne uitvaartonderneming met een winkel en afscheidskamers gelegen in het centrum van Heemskerk. Bij een overlijden kunt u ons 24/7 bellen, wij staan voor u klaar. Ook bij thuisopbaring of opbaring elders. Het maakt niet uit waar u verzekerd bent, u heeft altijd een vrije keuze tot uitvaartverzorger. U bent dus niet verplicht om het nummer te bellen wat op de verzekeringspolis staat en akkoord te gaan met de door hen aangedragen uitvaartondernemer. Kies wat goed voelt en bij u past.

De twee 24 uurs afscheidskamers liggen aan de achterzijde van het pand (Cornelis Groelandstraat) en zijn in volledige discretie en privacy bereikbaar. De uitvaartwinkel en het kantoor liggen aan de Maerelaan 6. Hier kunt u terecht voor mooie urnen en gedenksieraden, maar ook voor een vrijblijvend gesprek of advies staat de deur voor u open.

Wanmaker Uitvaart staat voor traditioneel in een modern jasje. Ruim 10 jaar ervaring, inlevingsvermogen, luisterend oor, creatief, meedenkend, laagdrempelig en persoonlijk.

Voor meer informatie kijkt u op onze website!

UitvaartZORG en afscheidskamers zijn 24/7 geopend, het gehele jaar door! 

De genoemde openingstijden gelden voor de uitvaartWINKEL, ’s middags zijn wij op afspraak geopend.

Volg ons op social media

Waar vind je ons?