Terug naar overzicht

Van Els Optiek

Van Coevenhovenstraat 4, 1961 NX Heemskerk Kaart

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Zondag Gesloten

Over ons

Van Els Optiek bestaat sinds 1968 en is daarmee de langst bestaande zelfstandige optiekzaak in Heemskerk. Van Els Optiek is sinds 1989 gespecialiseerd in de samenwerking tussen de ogen. Door de verschillende specialisaties die van Els Optiek heeft, kunnen wij de beste zorg voor uw ogen bieden.

Buiten de algemene klachten met de ogen en brillen zien we mensen die gevoelig zijn voor licht, last hebben van hoofdpijn, duizeligheid door een verkeerde bril, vermoeide en branderige ogen, en zelfs nek- en schouderklachten. Dit kan allemaal te maken hebben met de ogen. We onderzoeken kinderen met leer- en leesproblemen.

Via de trap of lift bereikt u onze afdeling optometrie. In vier comfortabele ruimtes geven wij uw ogen optimale zorg. Onze zorg gaat veel verder dan een ‘gewone’ oogmeting. Zo is er een orthoptist aanwezig, gespecialiseerd in de problematiek van scheelzien en luie ogen. Het team bestaat verder uit opticiens, contactlensspecialisten en optometristen. Zij verzorgen naast oogmetingen ook speciale onderzoeken, bijvoorbeeld dyslexie-onderzoeken, whiplashbehandelingen en diabetes- of glaucoomscreenings. We werken nauw samen met huisartsen en oogartsen, waardoor uw ogen sneller de zorg krijgen die ze nodig hebben.

 

Volg ons op social media

Waar vind je ons?