Terug naar overzicht

Photobrandstore

Deutzstraat 12, 1961 NT Heemskerk Kaart

Openingstijden

Maandag 9.00 - 18.00
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Zondag Gesloten

Over ons

Photobrandstore is de foto- en beeldspecialist van Noord Holland met fotowinkels in Heemskerk (Ringfoto Blom), Haarlem en Amsterdam die gespecialiseerd zijn in verkoop van camera’s en accessoires, fotolijsten en fotoalbums enz. Wij zijn hét verlengstuk voor de grootste fotomerken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus en Panasonic.

Wij zijn aangesloten bij Europa’s grootste fotospeciaalzaak organisatie, met meer dan 2500 winkels in Europa. Door deze unieke samenwerking kunnen wij zowel concurrerende prijzen aanbieden evenals de fotospeciaalzaak zijn met de persoonlijke aandacht die u als klant van een fotospeciaalzaak verwacht.

Kijken kun je bij ons doen met je handen, veel producten wil je immers niet op basis van een plaatje aankopen. In onze winkels vindt u een mooi assortiment van de topmerken. Graag verwelkomen we u in een van onze winkels.

Pasfoto’s
Wij maken officieel goedgekeurde pasfoto’s. Of u deze nu nodig heeft voor het paspoort, identiteitsbewijs, OV-kaart, 65+ pas, treinkaart of zomaar, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze pasfoto’s voldoen aan alle moderne en strenge eisen die hieraan gesteld worden. Daar bovenop geven wij een goedkeuringsgarantie af. Mocht de pasfoto onverhoopt toch een keer niet worden geaccepteerd door een officiële instantie dan wordt deze uiteraard zonder discussie en geheel kosteloos overgemaakt. De betreffende officiële instantie geeft hiervoor gebruikelijk een formulier met de reden van afkeuring aan u mee.

Overzetten van videobanden op DVD
U kunt bij ons terecht voor het overzetten van videobanden V.H.S. video 8 hi 8 en digital 8.. En natuurlijk overzetten van oude films super, single, en dubbel 8 op DVD.

Direct afdrukken
Voor direct af drukken van foto’s van je mobiel of opslagkaart cd, d.v.d., formaten van pasfoto tot panorama en groter bent u ook welkom in onze winkel aan de Deutzstraat!

Voor actuele informatie en acties bezoekt u onze website!

Volg ons op social media

Waar vind je ons?