Terug naar overzicht

Ortho Assumburg

Laan van Assumburg 97, 1962 TL Heemskerk Kaart

Openingstijden

Maandag 8.30 - 16.30
Dinsdag 8.30 - 16.30
Woensdag 8.30 - 16.30
Donderdag 8.30 - 16.30
Vrijdag 8.30 - 12.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Over ons

Ortho Assumburg is nieuw in Heemskerk en wordt geleid door orthodontist Khaled Sadik. De praktijk wordt vanaf half april 2017 geopend! 

Vol trots kan ik u meedelen dat ik medio april 2017 mijn eigen orthodontiepraktijk zal openen. Ortho Assumburg zal gevestigd zijn aan de Laan van Assumburg 97 te Heemskerk.

Na een periode niet meer werkzaam te zijn geweest in de regio Heemskerk kijk ik er naar uit om mijn werkzaamheden als orthodontist in samenwerking met de tandartsen voort te zetten. Ik hoop u vanaf april te mogen verwelkomen bij Ortho Assumburg.

Vragen of voor-inschrijven?
Heeft u vragen dan kunt u deze stellen per mail op info@orthoassumburg.nl of telefonisch via 0251-726161. Wilt u zich alvast voor-inschrijven dan kan dit via het inschrijformulier op de website!

De website geeft allerlei informatie over orthodontie, de orthodontiepraktijk zelf, de mensen die er werken (info volgt), de behandelingen, hoe en wanneer wij het beste bereikbaar zijn, hoe u zich kunt inschrijven en een tarievenoverzicht. Naast kinderen vinden ook steeds meer volwassenen de weg naar onze praktijk. Voor beide doelgroepen hebben we de website daarom zo volledig mogelijk ingericht.

De behandelingen worden uitgevoerd op het hoogst mogelijke niveau door erkende specialisten. Orthodontisten zijn tandartsen die zich na hun studie tandheelkunde nog eens extra vier jaar lang gespecialiseerd hebben aan de specialistenopleiding op de universiteit.

Met hartelijke groet,

Khaled Sadik – Orthodontist

Voor meer informatie, bezoek je de website!

Volg ons op social media

Waar vind je ons?