Terug naar overzicht

MobiStad Telefoonwinkel

Deutzstraat 20A, 1961 NT Heemskerk Kaart

Openingstijden

Maandag 11.30 - 18.00
Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag Koopavond 9.30 - 20.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.30
Zondag Gesloten

Over ons

MobiStad is een telefoonwinkel die nieuw is geopend in Heemskerk.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van mobiele telefoons, laptops, tablets en meer elektronische apparaten. Bij MobiStad verkopen wij zowel refurbished als nieuwe telefoons. U kunt bij het kopen van een nieuwe ook uw oude apparaat inleveren voor een nog scherpere prijs.

Bij MobiStad telefoonwinkel hebben wij het ruimste aanbod in telefoon accessoires in Heemskerk. U kunt bij ons binnen 30 minuten uw apparaat laten repareren. Terwijl u wacht onder het genot van een lekker kopje koffie of thee repareren onze gespecialiseerde medewerkers uw telefoon, tablet of laptop met originele onderdelen van de beste kwaliteit.

Binnenkort kunt u ook bij ons terecht om een abonnement af te sluiten voor een nieuwe mobiele telefoon. Wij zijn gelegen in het centrum van Heemskerk. Zo zijn wij voor iedereen in en om Heemskerk gemakkelijk te vinden. Bij MobiStad zijn wij er altijd mee bezig om de klant een nog betere ervaring te geven. Hier zijn wij zowel op de voor- als op de achtergrond druk mee bezig.

In de korte periode dat wij nu geopend zijn hebben wij al veel tevreden klanten van dienst mogen zijn. Wat ons onderscheid van andere telefoonwinkels is dat wij meedenken met onze klanten. Wij gaan altijd door tot de klant tevreden is en met een goed gevoel de deur uit kan lopen. Zo geven wij altijd garantie op alles wat wij verkopen.

Voor vragen bent u ook altijd welkom om een keer bij ons naar binnen te lopen. Ook kunt u ons een email sturen op info@mobistad.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 0031 64 0850790 of op 0031 25 1442018. U kunt ook altijd onze website bezoeken: www.mobistad.nl.

Volg ons op social media

Waar vind je ons?