Terug naar overzicht

Marx O’ Larry’s

Kerkweg 86, 1964 JG Heemskerk Kaart

Openingstijden

Maandag 13.00 - 21.00
Dinsdag 13.00 - 21.00
Woensdag 13.00 - 21.00
Donderdag 13.00 - 21.00
Vrijdag 13.00 - 21.00
Zaterdag 13.00 - 21.00
Zondag 13.00 - 21.00

Over ons

Marx O’ Larry’s Heemskerk

Als u door Heemskerk loopt en aan de rand van het winkelcentrum een groot terras vol mensen van ijs ziet genieten, grote kans dat u dan Marx O’ Larry’s Heemskerk heeft gevonden. Een winkel gespecialiseerd in echt ambachtelijk ijs. Tevens beroemd om haar heerlijke huisgemaakte oliebollen en appelflappen in de decembermaand.

Specials

  • Schepijs van Marx O’ Larry’s
  • Heerlijke banketbakkers-softijs
  • IJsbonbons en ijstaarten
  • Huisgemaakte oliebollen in december

Geschiedenis

Ruim 15 jaar geleden, in 1997, besloten een paar ijsmakers hun hart te volgen. Ze gingen roomijs en sorbetijs maken waarbij alles draait om eerlijke en pure smaken. Familiebedrijf Marx O’ Larry’s, een samensmelting van hun namen, was geboren.

Er werd direct een winkel geopend en gelukkig sloegen de smaken aan bij het publiek. Vanaf dat moment ontstond er een directe interactie tussen de ijsbereiders en de klant. Zo hebben we altijd kunnen inspelen op de gewenste smaken van ons almaar groeiende ijspubliek.

Dagelijks vers schepijs!

De ijskeuken is in 15 jaar tijd inmiddels 4 keer uit haar jasje gegroeid. De huidige ijskeuken staat in Heemskerk. Hier wordt onder leiding van Bertus Petersen en zijn team van ijsbereiders dagelijks vers schepijs gedraaid onder strikt hygiënische omstandigheden.

Het bereiden van ijs is een vak en dat proef je!

Inmiddels zijn er 5 verkooppunten van Marx O’ Larry’s ijs, allemaal geleid door mensen die geregeld zelf hun ijs bereiden in de ijskeuken. Alle winkelmedewerkers krijgen jaarlijks een workshop aangeboden waarbij ze leren om zelf in de winkel ijstaarten, ijsbonbons en chocoladehoorntjes te maken. Daarnaast worden ze continu getraind in alle allergie- en productinformatie, de nieuwste hygiëne standaarden en vooral ook klantvriendelijkheid. Het bereiden van ijs doen wij met veel liefde passie en hartstocht. En dat proef je! Kom snel naar een van onze vestigingen en proef de beleving.

Kom langs bij onze ijssalon aan de Kerkweg en proef het zelf! 

Volg ons op social media

Waar vind je ons?