Terug naar overzicht

Landgoed Marquette

Marquettelaan 34, 1968 JT Heemskerk Kaart

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00
Dinsdag 9.00 - 17.00
Woensdag 9.00 - 17.00
Donderdag 9.00 - 17.00
Vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Zondag 9.00 - 17.00

Over ons

Ontmoet Sjeff. op Landgoed Marquette!

Bij Landgoed Marquette draait het allemaal om het creëren van onvergetelijke momenten. Bij Sjeff., gevestigd op het prachtige landgoed, gaat het om vieren, enthousiasme en geluk in mooie en in minder mooie tijden, daarom ook het motto: “Het glas is altijd halfvol. En Sjeff. schenkt met liefde bij”.

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, feesten, condoleances of elk ander belangrijk moment in het leven, bij Sjeff. streven we ernaar om alle verwachtingen te overtreffen. We geloven in het creëren van ervaringen die voor altijd in het geheugen gegrift blijven, momenten die je koestert en deelt met degenen die het dichtst bij je staan.

Stap binnen en laat ons je verwelkomen met een drankje. Hier begint het avontuur bij Sjeff. op Landgoed Marquette. Bij Sjeff. is er niets te gek! Van high tea-ervaringen tot babyshowers, gender reveals, kinderfeestjes en bruiloften, tot zakelijke vergaderingen en alles wat je maar kunt bedenken, we staan klaar om elk evenement te organiseren met jou.

Bij Sjeff. gaat het niet alleen om het organiseren van evenementen; het gaat om het creëren van betekenisvolle herinneringen die een leven lang meegaan. Dus kom langs en laat ons samen iets speciaals bouwen, waar je met een glimlach aan terug zult denken. En wij Sjeffen het!

Volg ons op social media

Waar vind je ons?