FIT4you2

Zondag Gesloten

FIT4you2 – Fitness, Groepsles en dieetadvies Heemskerk

‘FITNESS EN GROEPSLES MET AANDACHT VOOR DE KLANT’

Fit4you2 is een laagdrempelig vitaliteitscentrum met als missie klanten begeleiden en adviseren naar een optimale kwaliteit van leven. Het centrum is professioneel, persoonlijk, toegankelijk…’for-you-too’! Het is een centrum met een sociaal hart waar iedereen terecht kan om fit te worden en te blijven en waar wij u helpen de balans te vinden tussen fysiek en mentaal!

Op dit moment hebben wij ruim 26 verschillende nationaliteiten bij ons sporten en de spreektaal is Nederlands! Een beperking of culturele achtergrond, het mag geen belemmering zijn om gezellig te sporten en advies te krijgen.

Bij een vitaal leven hoort een totaalaanbod als het gaat om bewegen, voedingsadvies en fysiotherapie. Naast het reguliere aanbod van fitness en groepslessen, bieden wij speciale activiteiten waaronder pilates, tacoyo, personal training, small group trainingen, coaching en uren voor mensen met een beperking.

‘BEWEGEN VOOR IEDEREEN’

We onderscheiden ons van andere centra omdat we ook de gelegenheid bieden op locatie een beweegles te komen geven.

Onze fysiotherapeuten Irene Diekerhof en Rozan Stam kunnen advies en ondersteuning bieden bij lichamelijke klachten en blessures. Wij hebben met alle zorgverzekeringen een contract afgesloten.

Onze fitnesszaal is ruim opgezet en biedt diverse mogelijkheden om te trainen. Met behulp van ons onlinesysteem Virtuagym kan gebruik worden gemaakt van een ruim aanbod aan oefeningen op de fitnessapparaten, matoefeningen of oefeningen met losse materialen. Onze medewerkers zijn gedurende de openingstijden aanwezig om u te begeleiden en te adviseren in een verantwoord beweegprogramma.

‘DIT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN’

Een sfeervolle en veilige sportomgeving. Hierbij staat de klant centraal. Wij spelen in op de vraag en werken gezamenlijk met de klant aan het doel wat hij of zij wil bereiken. Dit doen wij op de volgende wijze:

– Leveren persoonlijke aandacht;
– Ruime fitnesszaal;
– Persoonlijk fitness schema (virtuagym)
– Ruim aanbod aan groepslessen;
– Projecten bijzondere doelgroepen ism diverse organisaties, zoals 55+ wandelen en Bewegend naar werk;
– Goede prijs-kwaliteitverhouding;
– Trainen op afspraak via onlinesysteem (Virtuagym);
– Voedingsadvies (Virtuagym);
– Fysiotherapie;
– Speciale uren voor mensen met beperking;
– Erkend leerbedrijf SBB;

Meer informatie over onze gezellige sportschool kunt u lezen op onze website, www.fit4you2.nl.

Openingstijden:

08.15 – 13.00 / 17.00 – 20.30 uur
Gesloten

Volg ons op social media

Waar vind je ons?