Verloting boek Wankelmoed

• Mary Pirovano-Rong
  • Miranda de Wit
  • Linda van Lammeren

Jullie hebben ieder een exemplaar van 'Wankelmoed' van Uitgeverij GVMedia gewonnen en inmiddels een pb ontvangen via Facebook!

Veel plezier ermee!

Voor diegene die niet hebben gewonnen, we doen regelmatig verlotingen van een product van een ondernemer uit Heemskerk, dus wellicht tot een volgende keer voor een nieuwe kans!

uitgeverij gvmedia heemskerk wankelmoed roman

P.s. Iedereen is welkom om mee te doen met de verloting, maar hou er rekening mee dat het boek persoonlijk bij Uitgeverij GVMedia in Heemskerk opgehaald moet worden!