Verloting 100 dagen Challenge

Van harte gefeliciteerd, Ingrid Zonneveld, jij hebt de Tacoyo 100 dagen Challenge gewonnen en inmiddels een pb ontvangen via Facebook!

We horen graag nog even van je!

Voor iedereen die niet heeft gewonnen, maar wel interesse heeft, stuur even een mail naar info@fit4u2.nl om te vragen of er nog plaats is om mee te doen. Uiteraard kun je ook even bellen op 0251-233783.

Meer energie, beter slapen en gezonder eten! Het kan in 100 dagen!

Namens Fit4you2 mogen wij via In Heemskerk iets heel bijzonders verloten; in 100 dagen meer energie, beter slapen en gezonder eten op basis van de Tacoyo 100 dagen Challenge. Dit alles samen vormt een goede stap naar een gebalanceerd leven.

Geen ingewikkelde schema’s en oefeningen, maar een uitdagend programma voor iedereen op basis van voeding, ontspanning en beweging. Jij kiest zelf wat goed bij je past.

Je wordt begeleid en gemotiveerd om beter op je voeding te letten, regelmatig te ontspannen en meer te bewegen. Iedereen doet dat op zijn eigen niveau en tempo, waardoor je het beter kunt volhouden. Met behulp van makkelijk te realiseren challenges werk je in 100 dagen naar je doelen toe.

Na de 100 dagen kun je voor jezelf meten hoeveel jij vooruit bent gegaan en of je je doelen hebt weten te realiseren.

Meer informatie over het 100 dagen Tacoyo programma kun je lezen op http://www.100dagen.nu/

Het programma start op zondagmorgen 18 februari a.s. om 10.30 uur bij Fit4you2 aan de Beneluxlaan 205 in Heemskerk.

verloting 100 dagen challenge fit4you2