Koop Lokaal Heemskerk

Door het coronavirus is het een lastige tijd voor winkeliers en horeca in Heemskerk. Om elkaar te helpen is er op initiatief van BIZ Heemskerk Centrum met ondersteuning van de gemeente Heemskerk het platform kooplokaalheemskerk.nl gelanceerd. Op de website zien inwoners wat een ondernemer aanbiedt en hoe, bijvoorbeeld aan huis bezorgen.

Wethouder Marieke van Dijk is blij met dit initiatief van de ondernemers uit het centrum van Heemskerk. “In deze ongewone tijden helpen initiatieven als deze om met elkaar het hoofd te bieden aan de uitdagingen, die het coronavirus met zich meebrengt. Voorzitter, Jorge van Vliet, BIZ Heemskerk Centrum vult aan: “In deze tijd moeten we elkaar helpen. Hoe moeilijk het ook is, we moeten vooruit proberen te kijken. Dit platform helpt onze ondernemers om nog beter te laten zien aan inwoners wat er mogelijk is en aangeboden wordt. Maar ook voor de toekomst kunnen we met dit platform veel gaan doen. Het maakt het lokaal winkelen makkelijk en zo helpen we elkaar.”

Uitnodiging aan de ondernemers van Heemskerk!

Elke onderneming in Heemskerk kan zich gratis aansluiten bij het platform kooplokaalheemskerk.nl. We hopen dat u daar gebruik van maakt. U kunt zich aanmelden door op de website van kooplokaalheemskerk.nl  een formulier in te vullen. Op de site is het mogelijk om een poster te downloaden die u in uw winkel op kunt hangen. Zo kunt u aan anderen laten zien dat uw onderneming is aangesloten op het platform.

Uitnodiging aan de inwoners van Heemskerk!

Bent u inwoner van Heemskerk? Neem eens een kijkje op www.kooplokaalheemskerk.nl. U kunt ons ook helpen om de website te delen en te kopen bij de ondernemers van Heemskerk.

Koop Lokaal Heemskerk