Juliette en Anneke van Sizeup in de dr. Prinsengalerij in Heemskerk

Voor een nieuwe kennismaking met een ondernemer in Heemskerk zijn we dit keer op bezoek bij Juliette de By van Sizeup3860, sinds 2019 gevestigd aan de buitenkant van de dr. Prinsengalerij.
Eerder had hier de bloemen- en plantenwinkel gezeten van Houtenbos.

Juliette is oorspronkelijk afkomstig uit Uitgeest en na een indrukwekkende carrière bij onder andere Superstar, Miss Etam, Esprit en Cool Cat heeft ze in 2014 de stoute schoenen aangetrokken om een eigen winkel te openen. Ze startte in een pand van 60 m2 net iets buiten het centrum van Uitgeest. Binnen een half jaar had ze al iemand aangenomen om haar te helpen, want ze werd bekender en bekender en had het altijd druk in de winkel.

Na ongeveer 2, 5 jaar verhuisde ze met de winkel naar het centrum van Uitgeest, waarna ze daar ook al snel weer uit de kleren was gegroeid. Tijd om een volgende stap te zetten en dit keer buiten de grenzen van Uitgeest, richting Heemskerk.

Ze is heel gelukkig met haar nieuwe winkel waar voldoende ruimte is voor haar collectie dames- en herenkleding. Ze heeft een leuk contact met haar mede-ondernemers in de galerij en ze is heel blij dat de leegtes daar zijn opgevuld met enthousiaste, hardwerkende, collega’s.

De collectie in haar winkel omvat niet alleen de standaard dames- en herenmaten, maar gaat maar liefst van maat 36 t/m maat 62 voor de dames en voor de heren van medium t/m 6XL.

Zowel Juliette als haar vaste medewerkster, Anneke Guit, vinden ze het belangrijk om veel aandacht aan de klant te geven en daar hoort ook een eerlijk advies bij. De beide dames weten als geen ander welke kledingstukken en welke merken perfect staat bij een bepaald figuur! Daarbij vinden ze het belangrijk een goede kwaliteit te bieden voor een leuke prijs.

Voor de dames zijn er de merken: Yesta, Ophilia, Magna, Mac Jeans, Robell pants en Setter Fashion. Voor de heren zijn er de fijne merken: Twinlife en North 56*4. Vanaf januari 2021 komt er voor de heren een nieuwe lentecollectie binnen met maten t/m maar liefst 6XL.

In de winkel staat een naaimachine en is bedoeld om meteen iets in te korten of te vermaken mocht dat nodig zijn. De klant kan even plaatsnemen aan de gezellige tafel om onder het genot van een kopje koffie te wachten totdat het klusje geklaard is. En mocht het niet mogelijk zijn om naar de winkel te komen dan komen Juliette of Anneke met alle liefde bij de klant thuis om te kiezen en te passen.

Juliette heeft niet veel tijd voor hobby’s, maar tijd spenderen met haar man, Peter, en hondje, Snoes, wil ze wel even benoemen. Als er dan nog tijd over is, dan vindt ze zwemmen, zingen, wandelen en op vakantie gaan erg leuk.

Bij het afscheid meldt ze nog even snel dat nu al bij haar de sale  is begonnen, dus kom gerust even langs om te neuzen in haar winkel.

Gefeliciteerd winnaars en winnaressen!
cadeaubon sizeup

Met veel plezier maken we hierbij de winnaars en winnaressen bekend van de 6 cadeaubonnen van Sizeup Heemskerk ter waarde van ieder € 50,00. 🥳

– Heleen van der Meij
– John Niesten
– Maurice Walrave
– Peter Dekker
– Roxanne Voebel
– Kelly de Jongh
Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs! 🤩
Namens SizeUp Heemskerk heel erg bedankt voor de overweldigende reacties, super om te lezen 🌼.
We komen – zodra het kan – weer met een nieuwe verloting en interview met een ondernemer.

Sizeup3860
Dr. Prinsengalerij 6