Promotieteam Heemskerk
placeholder

Wij zijn dringend op zoek naar jongens/meisjes in de leeftijd van 14/15/16 jaar om deel uit te maken van het Promotieteam Heemskerk. 

Ook dit jaar willen we tijdens de Kerstmarkt op zaterdag 16 december a.s. weer kerst vossenjacht spelen voor de kinderen. Heb je zin om deel uit te maken van een leuk team en wil je wat geld bijverdienen? Klik dan snel door om contact op te nemen! We horen graag van je. 

Het weer in Heemskerk

Het leukste winkel- en horeca nieuws

heemskerk online

Winkelen in Heemskerk is leuk en gezellig. Het is ook niet verwonderlijk dat er zoveel mensen - ook buiten Heemskerk - naar het Centrum, Europaplein, Bachplein, het Haydnplein of het Citadel komen, op zoek naar een specifieke winkel of gewoon lekker om te struinen! Op In Heemskerk kunt u vrijwel alle winkels, restaurants, cafés en dienstverleners vinden! 

Lekker eten & drinken in Heemskerk! In Heemskerk heeft u een ruime keus in verschillende restaurants, cafés en lunchrooms om tussen het winkelen door een lekker broodje te eten of 's avonds sfeervol te dineren. Er is - vooral in de zomermaanden - regelmatig muziek en gezelligheid in Heemskerk. De eerste week in september is de beroemde Feestweek in Heemskerk en gaat het hele centrum op z'n kop!