Feestweek Heemskerk 2019
placeholder

In de eerste week van september staat Heemskerk weer een paar dagen bol van gezelligheid met de Feestweek:

Zondag 1 september 2019 - Wielerronde
Woensdag 4 september 2019 - Eerste deuntje
Donderdag 5 september 2019 - Paardenkoers
Vrijdag 6 september 2019 - Laatste deuntje

Binnenkort meer informatie :-)

Foto: Wim Meijer - Heemskerk Nieuws

Het weer in Heemskerk

Het leukste winkel- en horeca nieuws

heemskerk online

Winkelen in Heemskerk is leuk en gezellig. Het is ook niet verwonderlijk dat er zoveel mensen - ook buiten Heemskerk - naar het Centrum, Europaplein, Bachplein, het Haydnplein of het Citadel komen, op zoek naar een specifieke winkel of gewoon lekker om te struinen! Op In Heemskerk kunt u vrijwel alle winkels, restaurants, cafés en dienstverleners vinden!

Lekker eten & drinken in Heemskerk! In Heemskerk heeft u een ruime keus in verschillende restaurants, cafés en lunchrooms om tussen het winkelen door een lekker broodje te eten of 's avonds sfeervol te dineren. Er is - vooral in de zomermaanden - regelmatig muziek en gezelligheid in Heemskerk. De eerste week in september is de beroemde Feestweek in Heemskerk en gaat het hele centrum op z'n kop!