Halfweg bestaat 7 jaar en gaat voor een feestelijk nieuw jasje!

Voor eigenaar Freek Kamp van Halfweg eten en drinken is het dubbel feest. Want niet alleen is hij net vader geworden van dochtertje Puck, maar ook bestaat één van de leukste restaurants in Heemskerk begin april alweer 7 jaar! Dubbel reden dus om het restaurant eens flink onder handen te nemen.

halfweg eten en drinken heemskerk

Freek Kamp in het oude 'Halfweg eten en drinken'

Freek vertelt dat het restaurant toe is aan een restyling; “We willen onze gasten blijven verrassen, of het nu gaat om de menukaart of om de uitstraling van het restaurant.”  Direct na de Paasdagen gaat het restaurant een paar dagen dicht en dan hebben zij even geen bedienend personeel in de zaak, maar alleen bouwvakkers om in een rap tempo een 'nieuw' Halfweg neer te zetten.

Wat er precies allemaal gaat gebeuren wordt tijdens ons bezoek niet onthuld, maar volgens Freek wordt het allemaal een stuk groener en strakker. Ook wordt de bar vernieuwd en krijgt de zaak compleet nieuw meubilair. “Het wordt echt prachtig”, aldus Freek.

Natuurlijk wordt ook de menukaart vernieuwd! Als het restaurant op woensdag 4 april weer open gaat, zijn er niet alleen nieuwe gerechten te bestellen en te proeven, maar het meest nieuwe verrassende op de kaart zijn de kleine voorgerechtjes. Onder de noemer 'social dining' kies je diverse kleine voorgerechten die je met je tafelgenoten kunt delen.

Tot slot heeft Halfweg vanaf volgende maand ook weer hele leuke acties. Zo komt er een kennismakingsactie voor de nieuwe kaart, zodat je het nieuwe concept in de compleet vernieuwde zaak (doordeweeks) eens met een leuke korting kunt uitproberen. In de maand mei zetten ze weer een heerlijk aspergemenu voor je klaar en onveranderd heeft Halfweg weer een paar verrassende thema avonden op de agenda staan.

Hou de brievenbus en website goed in de gaten en Freek en zijn team hopen je binnenkort van harte in het nieuwe Halfweg te mogen ontvangen.  Wij komen in ieder geval graag na 4 april a.s. nog eens kijken hoe het geworden is!

Halfweg eten en drinken
Hoogdorperweg 19