Deelnemers gezocht voor Vintage markt in Heemskerk!

Cultuurhuis Heemskerk i.s.m. InHeemskerk.nl de BIZ van Heemskerkse winkeliers- en horeca-ondernemers organiseert op 16 juni a.s. de Cultuurmarkt: Heel Heemskerk Rockt & Rolt!

Buiten de vele live optredens van bandjes, dansgroepen en overige artiesten, zal er ook een Vintage markt worden georganiseerd. Voor deze markt zijn we op zoek naar mensen die Vintage kleding, spullen, platen en boeken willen verkopen. Moet u uw zolder nog opruimen en wilt u niet alle spullen weggooien, kom dan een kraam of grondplaats huren op de Cultuurmarkt in Heemskerk. Verkoopt u nieuwe spullen maar passen deze in het thema Rock & Roll, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. De huur van een grondplaats kost € 10,00 per 2 meter, kramen kosten € 30,00 en zijn 4 meter lang.

Wilt u meer informatie stuur dan een mail naar: info@viasilevenementen.nl

vintagemarkt heemskerk rock roll