Complimentendag op Schrikkeldag 29 februari 2020

Het wordt een ver(schrikkel)ijke leuke middag op 29 februari 2020 in centrum Heemskerk!
Ontvang de leukste complimentjes op schrikkeldag. Én ben jij jarig op deze dag? Lees dan vooral verder, want wij gaan jullie ook nog even in het zonnetje zetten op deze bijzondere dag!

complimentendag op schrikkeldag 29 februari 2020
www.complimentenmeisjes.nl

Mag ik u een compliment geven? Zo beginnen de 2 complimentenmeisjes het gesprek met de bezoekers van centrum Heemskerk om ongeveer 135 complimentjes uit te delen tussen 11.00 uur en 16.00 uur dat zij in ons dorp rondlopen.

Het concept is gebaseerd op het effect van een oprecht en positief moment tussen 2 vreemden. De complimentenmeisjes benadrukken het mooie, krachtige, en speciale in mensen op papier. Iets om nooit meer te vergeten en wij beloven je: je loopt de hele dag met een glimlach op je gezicht 😊.

Hoe oud word jij vandaag, schrikkeljarige?

Soms is het leuk en soms is het niet leuk om jarig te zijn op schrikkeldag. In het echt word je bijvoorbeeld 24 jaar, terwijl je pas 6 keer écht jarig bent geweest. Wat ons betreft mogen deze bijzondere jarigen wel wat extra aandacht krijgen om ze extra in het zonnetje te zetten en daarom hebben wij verschillende ondernemers in Heemskerk gevraagd een leuk cadeautje te geven.

Dus schrikkeljarigen, kom allemaal met je ID naar Heemskerk en ga langs bij onderstaande winkels om je cadeautje op te halen voor een extra feestelijk tintje op je verjaardag:

Xenos
Folieballon super groot ‘Happy birthday’

Enorm de Boorkop
1 gratis huissleutel bij laten maken

Albert Heijn
Ingepakte reep chocolade

Van Els Optiek
Schoonmaakmiddel met microvezel poetsdoek voor de bril

Bakker Meijer
Blik ezelkoeken

Lingerie Jessica
Waardebon ter waarde van € 10,00

Decorette
Waardebon t.w.v. € 29,00

Goed voor Elkaar
Koffie met wat lekkers

Slagerij John de Roode
Filet americain

Shoeby
voor dames sjaal or riem naar keuze
voor kids armband of haarband naar keuze
voor mannen boxershort naar keuze

Lubbers Wonen en Slapen
Cheque t.w.v. € 29,00

Arteka
Pakje biologische thee van Natural Temptations met de tekst Congratulations

Het Dorrup Grill & Wijn
50% korting voor de jarige op een diner en drinken (minimaal 2 pers aan tafel)

Namens de winkeliersvereniging In Heemskerk wensen wij je een geweldige, bijzondere, verjaardag!

Het kan zijn dat je op de foto wordt gezet door de ondernemer. Deze foto’s zullen op de Facebookpagina van In Heemskerk worden geplaatst.