Terug naar overzicht

Winterflow workshops

Oosterweg 15, 1968 KM Heemskerk Kaart

Over ons

Winterflow Workshops organiseert creatieve en groene workshops. In de werkschuur van onze bloemenkwekerij is een hobbyruimte ingericht, een unieke locatie! 

We organiseren verschillende soorten workshops:

  • Seizoensgebonden workshops zoals het maken van kerst- en paasstukken;
  • Workshops die het hele jaar door georganiseerd worden zoals het maken van windlichten en ecosystemen;
  • Kinderfeestjes;
  • Workshops op locatie.

Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke materialen die wij vers van ons land halen. Zie voor het gehele aanbod en de agenda onze website. 

Ik ben Corina Winter, vrouw van bloemenkweker Gerard waarmee ik 30 jaar gelukkig getrouwd ben, samen hebben we drie kinderen.  Na ruim 30 jaar activiteitenbegeleidster te zijn geweest ben ik voor mezelf begonnen. Door de jaren heen heb ik allerlei activiteiten georganiseerd van gymnastiek tot creatieve-, ontspannende en meerdaagse activiteiten.

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen, en mijn streven is dat alle deelnemers een creatieve, ontspannen en gezellige tijd hebben met een mooi eindresultaat.

De toegankelijkheid van onze werkschuur en workshopruimte is goed doordat alles gelijkvloers is zonder drempels. Wij beschikken over een ruim aangepast toilet. Er kan naast de schuur geparkeerd worden voor mindervalide. Naast de parkeerruimte op ons erf is er genoeg parkeergelegenheid aan de overkant van de straat. 

Van vriendengroepen tot bedrijfsuitjes en van kinderenfeestjes tot zelfstandig een workshop volgen, alles kan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg ons op social media

Waar vind je ons?