Supermarkt Buurman

Zaterdag 13.00 - 3.00
Zondag 13.00 - 3.00

Over ons

Supermarkt Buurman is één van de nieuwste supermarkten in centrum Heemskerk en is gevestigd aan de Maerten van Heemskerckstraat 22-24, voorheen reisbureau TravelCare. De eigenaar is Alper Gedik.

Buiten het feit dat je hier gezellig lokaal je boodschapjes kunt doen, kun je ook heel gemakkelijk online bestellen via www.buurmanbezorgt.nl (klik even door om het uitgebreide assortiment te bekijken) en deze bij je thuis laten bezorgen.

Daarnaast is het de bedoeling dat als de avondklok wordt opgeheven zijn openingstijden verruimd worden tot 3.00 uur, zodat je ’s avonds ook ruim de tijd hebt om nog de boodschappen te doen voor het diner óf voor het ontbijt.

De winkel is voorzien van een uitgebreid assortiment; food & non-food. Hier en daar worden nog wat plekjes opgevuld, bijvoorbeeld voor verse producten (gebak, brood), producten uit de vriezer en producten uit het buitenland. Op dit moment verkoopt hij al wel verse olijven uit het Midden-Oosten en Pools bier. Uiteraard zijn er ook al veel Turkse producten te koop.

Voor de deur is een start gemaakt met verse groenten en fruit. Alper is druk bezig om ook dit assortiment snel uit te breiden naar een flinke uitstalling.

Op de foto is een indrukwekkend wijn assortiment te zien. Op de kaartjes staat duidelijk aangegeven bij welk gerecht welke wijn het lekkerste smaakt. Ben je een wijn liefhebber, dan is het zeker een goede reden om even bij Alper en zijn collega’s binnen te lopen.

Voor het ophalen en versturen van pakketten via UPS kun je ook bij Supermarkt Buurman terecht.

Graag tot snel!

Volg ons op social media

Waar vind je ons?