Maandag 10.00 - 22.00
Zondag 10.00 - 22.00

Strandpaviljoen de Vrijheit  – strand Heemskerk
het strandpaviljoen gaat ongeveer vanaf april 2018 weer open

Strandpaviljoen de Vrijheit is een bijzonder paviljoen op het strand van Heemskerk!

Afgelegen van de bewoonde wereld zorgen wij voor een ongedwongen sfeer waar u kunt genieten van verse koffie, heerlijke belegde broodjes, een koud biertje en een gevarieerd menu. Als het fris wordt stoken we binnen de houtkachel op.

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw feest of bedrijfsuitje, in overleg kunnen wij een schitterende ervaring voor iedere gelegenheid verzorgen.

Strandpaviljoen de Vrijheit verhuurt alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde zomerdag aan het strand. Parasollen, strandbedden, strandstoelen en windschermen.

Het strand gelegen in het Noord-Hollands Duinreservaat, waar Hooglanders, schapen en paarden het duingebied begrazen. Een prachtig natuurgebied voor iedereen die wil genieten van de rust en de schoonheid van de bossen, duinen de zee en het strand. Daar waar je alleen op de fiets of wandelend kunt komen…

Volg ons op social media

Waar vind je ons?