Terug naar overzicht

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.00 - 17.30
Woensdag 9.00 - 17.30
Donderdag 9.00 - 17.30
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 9.00 - 15.00
Zondag Gesloten

Over ons

Al 20 jaar hét bedrijf voor uw motorfiets.

Bikers World, gevestigd aan de Lijnbaan in Heemskerk bestaat al sinds 2002. Wij verzorgen onderhoud en reparatie van bijna alle merken motorfietsen.

Onze werkplaats is voorzien van diverse moderne apparatuur. Zo werken wij bijvoorbeeld met TEXA-uitleesapparatuur en kunnen wij onderdelen ultrasoon reinigen.

U kunt ook bij ons terecht voor onderdelen en onderhoudsproducten. Zo kunt u uw motorfiets in goede conditie houden. Ook sloten, koffersystemen, navigatie- en communicatiesystemen kunnen wij leveren. Wij zijn dealer van Abus sloten, Givi-koffers, Sena-communicatie en voor de navigatiesystemen zijn wij dealer van Garmin en TomTom.

In onze showroom vindt u onze occasions. Deze wisselen regelmatig dus wellicht staat er (binnenkort) ook 1 voor u bij.

Ook kunt u uw motorfiets door Bikers World laten wassen en poetsen. Hiervoor worden hoogwaardige producten gebruikt en dit wordt met de hand gedaan.

Verder levert Bikers World nieuwe elektrische scooters. Wij zijn dealer van een aantal gerenommeerde merken e-scooters. De merken Emco, Lifan, Nipponia en Retelli zijn te vinden in onze showroom. Daar kunt u diverse soorten e-scooters vinden, van een Echopper tot een bezorgscooter.

Natuurlijk voeren wij ook onderhoud en reparaties aan e-scooters uit. Diverse accessoires als beenkleden en windschermen kunnen wij ook leveren. Het maken van een proefrit is altijd mogelijk!

Bikers World bestaat al 20 jaar en staat bekend om de laagdrempelige manier van contact. Wij zullen er altijd alles aan doen om u van dienst te kunnen zijn. Of het nu is om te kijken naar mogelijkheden voor reparatie, schade-taxatie voor de verzekering of advies om zelf te kunnen sleutelen, u bent altijd welkom bij ons.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, loop gerust eens binnen. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons op social media

Waar vind je ons?