Ajna Tempel

Zaterdag 9.00 - 13.00
Zondag 9.00 - 13.00

Over ons

Al sinds 2014 een bruisende yogaschool in Heemskerk. Een plek met verschillende yogavormen zoals Vinyasa flow, Yin, Hatha en Mindful yoga. Je vindt hier een moment voor jezelf!

De ruimte bevindt zich in het Piet Blom gebouw (de oude gasservice) en heeft een speels karakter. Er zijn veel ramen, dus veel licht en een ruimtelijk gevoel.

Heb je zin om te starten met yoga dan kun je een proefles boeken enĀ regelmatig organiseren wij ook een beginners workshop. We hebben een gevarieerd rooster en je zit niet vast aan bepaalde dag of tijd. Je kunt dus wekelijks bekijken welke lessen je wilt volgen met je abonnement of strippenkaart. Er zijn verschillende abonnementen en strippenkaarten. We werken met een fijn en eenvoudig reserveringssysteem waarin je een plek voor de les kunt reserveren.

Naast de lessen organiseren we ook inspirerende workshops en cursussen.

Tot gauw, je bent van harte welkom!

Team Ajna Tempel

Volg ons op social media

Waar vind je ons?