Terug naar agenda

Pop-up Hemelvaartsdag

Merel 415, Heemskerk Kaart
13-5-2021 — 13-5-2021
11.00 — 12.15
€15.00
Pop-up Hemelvaartsdag ~ Yin yang met Naomi
Wat zijn POP-UP events bij de Ajna Tempel?
We plannen soms extra lessen op ons rooster in. Ze komen dus niet wekelijks voorbij, maar eenmalig of worden soms nog een keer herhaald. Deze Pop-up les is te volgen met je abonnement. Ben je geen lid, dan betaal je € 15,- voor de les.
Hoe te boeken?
Ga via de website www.ajnatempel.nl naar ons rooster en log in of registreer je. Klik op de les en kies ‘nu boeken’. Je abonnement wordt automatische aangevinkt of je kiest een les/abonnement als je geen lid bent. Klik nog een keer op ‘boek nu’ en dan zie je bovenin dat de boeking bevestigd is.
Via deze weg vind je ook de zoom link, hij is 15 minuten van te voren zichtbaar. Zorg dus dat je inlogt op het apparaat waarmee jij de les wilt volgen.
Veel plezier!
Liefs, Team Ajna Tempel
YIN YANG
In deze les beginnen we meestal met Yang, een fijne flow-series waarbij je het lichaam losmaakt en opwarmt. Je werkt aan je houding en het versterken van je spieren. Hierna volgt het Yin gedeelte waarbij je meer de ontspanning opzoekt. Juist na een beetje activiteit, is het heerlijk om je over te geven aan de stretches van de Yin. De kracht van Yin zit niet alleen in de vorm van de houding, maar vooral in de tijd die je in de houding blijft: wel drie tot vijf minuten. Je oefent met ontspannen spieren, vaak liggend of zittend. Terwijl je lichaam in eerste instantie de stretch tegenhoudt, voel je na verloop van tijd een verzachting en ontstaat er ruimte. Breng jezelf in balans: Yin Yang.
Voor wie geschikt: Voor iedereen ook beginners.

Locatie