Terug naar agenda

Photobrandstore Foto Cruise

Noorderkade , Beverwijk Kaart
11-7-2021 — 11-7-2021
12.00 — 17.15
€99.00
Je stapt in Beverwijk op ons Photobrandstore schip en gaat genieten van tocht naar Amsterdam en weer terug, vol met fotoactiviteiten!

Over dit evenement

Het is zondag…je bent lekker uitgeslapen en klaar om er een leuke dag van te maken! Wat zal je vandaag eens gaan doen? Wat dacht je van de Photobrandstore Foto Cruise!

Je stapt om 12:00 in Beverwijk op onze Photobrandstore schip en gaat genieten van een leuke tocht van Beverwijk naar Amsterdam en weer terug. We zullen omstreeks 17:15 weer aanmeren. Tijdens de vaart heb ik allemaal leuke dingen voor je georganiseerd;

Aan boord kun je o.a.

 • Luisteren naar het verhaal achter van foto’s van Natuurfotograaf Alexander Koenders. Wildlife-, macro- en landschapsfotografie zijn zijn expertise. Welke foto is ervoor genomen, waarom heeft Alexander deze uitgekozen als de beste ? Heel erg leerzaam!
 • Luisteren naar het verhaal achter van foto’s van bekende/beroeps fotografen. Welke foto is ervoor genomen, waarom heeft hij of zij deze uitgekozen? Heel erg leerzaam!
 • Loop over onze gadgetpromenade waar meerdere leveranciers uitleg geven over hun product. Voel, test en beleef het product voordat je het koopt!
 • Schiet met scherp! Op de shooting range op het bovendek staan er verschillende lenzen voor je klaar. Sigma (Canon, Nikon, Sony), Sony en Olympus zijn er met een topselectie tele- en groothoeklenzen.
 • Bekijk de oevers en architectuur eens met een verrekijker. Tijdens de gehele vaart kun je verrekijkers uitproberen en je laten voorlichten door de experts van het merk zelf!
 • Kijk mee naar een Live workshop modelfotografie met GODOX. Zie de opbouw van de foto voor je neus gebeuren en zie hoe makkelijk je dit thuis ook kunt doen.
 • Luister naar Fred van Eck, hij geeft een demonstratie over filmen en videomontage.
 • Leer van Ton van der Heide, RAW bewerking via Photoshop Elements
 • Een aantal spectaculaire fotogenieke verrassingen!
 • En natuurlijk genieten van de tocht zelf! Een mooie boot, een te gek uitzicht, een lekker koud drankje en een hapje erbij…….dat is toch een topzondag!
 • Er zijn twee drankjes bij de prijs inbegrepen

De boot is zó groot dat er 600 personen op kunnen. Dit gaan wij echter niet doen, we nemen slechts 250 mensen mee zodat we allemaal lekker de ruimte hebben!

Iedereen krijgt bij het aan boord gaan van het schip een tasje met daarin het programma en uiteraard perfecte en exclusieve aanbiedingen van de leveranciers die aan boord zijn. Je bent de hele vaart vrij om te gaan en staan waar je wil. Ga kijken bij wat je interessant lijkt, of geniet gewoon van het varen!

Koop snel je kaarten en profiteer van een speciaal tarief van €89.- 
(Gebruik kortingscode : Goldmember)

“Kapitein” Maarten
Photobrandstore
Wíj doen het!

Ja, ik ga mee! 

Locatie