Terug naar agenda

Peter Hulscher exposeert in Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel

Lijnbaan 14, Heemskerk Kaart
4-11-2021 — 4-11-2021
12.00 — 16.00
Gratis

De Beverwijkse kunstenaar Peter Hulscher houdt vanaf donderdag 4 november a.s. weer een expositie in kringloopwinkel De Groene Ezel.
De veelzijdige kunstenaar heeft hier al diverse exposities gehouden en komt deze keer met 9 digitale kunstwerken. Deze maakt hij door ze eerst met viltstift te tekenen en in te kleuren en ze daarna te bewerken op de computer, wat heel mooie platen oplevert.

Dat Peter een groot liefhebber is van fantasy – zijn hele huis is met fantasyspullen ingericht – komt ook in zijn werk duidelijk tot uiting.

Wie nieuwsgierig is naar de fantasiewereld van Peter, is van harte welkom bij Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel op de Lijnbaan 14 te Heemskerk. De winkel is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 12:00 uur tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Woont u in de IJmond, fotografeert of schildert u en lijkt het u leuk om ook eens te exposeren bij De Groene Ezel? Laat dit dan via de mail weten op info@kringloopwinkelheemskerk.nl en vermeld in de onderwerpregel “Groene kwast”.

Locatie