Terug naar agenda

Italiaanse avonden

Hoogdorperweg 19, Heemskerk Kaart
29-9-2021 — 30-9-2021
19.00 — 0.00
€59.50

Italiaanse avonden bij Halfweg Eten & Drinken

Een heerlijke avond met klassieke Italiaanse gerechten en wijnen.

Ook in 2021 organiseren wij weer met veel plezier een groot aantal culinair thema avonden.

De avonden bestaan uit een vijfgangen diner met bijpassende wijnen of, in sommige gevallen, bieren. Daarnaast proberen wij iedere editie weer ludieke acties te verzinnen die bij het onderwerp passen en de avond extra bijzonder maken. Op die manier proberen wij onze gasten echt de beleving van het thema te laten ervaren. De kosten voor deze avond zijn tot en met de koffie €59,50 per persoon.

Annuleren of aantal personen wijzigen uiterlijk 48 uur van te voren.

Door populariteit en beperkte plaatsen zijn de avonden snel vol gereserveerd. Wij raden daarom ook aan op tijd in te schrijven voor deze avonden. Blijf op de hoogte van onze gezellige avonden door onze agenda in de gaten te houden.

Heeft u dieetwensen? Meld het vooraf en wij houden er rekening mee. Op de avond zelf is het erg lastig om aanpassingen te doen op het menu.

Wij controleren (telefonisch) uw reservering voorafgaand aan de avond. Dit doen wij om problemen die wij in het verleden hebben gehad te voorkomen.

Reserveren voor een thema

Wanneer u interesse heeft in één van onze thema’s dan kunt u een reservering plaatsen op de pagina reserveren. Wanneer u vragen heeft over de thema avonden dan kunt u op de pagina contact  van onze website het formulier invullen.

Locatie