Terug naar agenda

Musicalweek

Heemskerckplein 5, Heemskerk Kaart
12-7-2021 — 16-7-2021
€150.00

SPETTERENDE MUSICALWEEK IN DE VAKANTIE

In de eerste week van de zomervakantie van 12 t/m 16 juli kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar meedoen met een gezellige musicalweek, bomvol met workshops dans, zingen, decorbouw, muziek, etc. Zij gaan toewerken naar een spetterende eindpresentatie op vrijdag 16 juli op het terras achter het gemeentehuis.

Het thema van de musicalweek is ‘Zomerzon mist!’. Dat klinkt spannend en wordt ook spannend! In grote lijnen is er een script bedacht door theaterdocent Rosanne Eschweiler. De deelnemers gaan zelf het verhaal verder invullen en vorm geven aan deze week en natuurlijk de eindpresentatie. Een hele week zingen, spelen, mooie dingen maken, muziek maken en natuurlijk veel lol hebben. De workshops worden gegeven door de docenten van Cultuurhuis Heemskerk. De kinderen zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Dagelijks wordt er voor een heerlijke lunch gezorgd.

Vanaf heden kan er ingeschreven worden voor deze inspirerende en leuke week. Aanmelden kan via de website www.cultuurhuisheemskerk.nl of even langskomen op onze locatie. We zitten bij het gemeentehuis en de bibliotheek in. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de administratie 0251 836003 of info@cultuurhuisheemskerk.nl

 

Locatie