Kinderyoga

15.00 — 16.00
Kinderyoga Heemskerk
We gaan naar buiten!
We doen yoga in het gras. Buitenyoga draait voor al om het genieten van het ‘buiten-zijn’. We voelen de wind door onze haren waaien, de zon op onze huid schijnen, misschien voelen we ook wat onverwachte druppeltjes regen. We luisteren naar de geluiden om ons heen. We gaan op onderzoek uit en ontdekken hoeveel kleuren groen er zijn. Welke dieren kun je vinden in de omgeving? Kun je ze ook nadoen? Wat is het allerkleinste dier dat je kunt zien? We gebruiken de ruimte om ons heen. Dit buiten-zijn wordt natuurlijk een avontuur! Een matje is niet nodig, maar wel fijn.

Ouders kunnen helaas niet meedoen, maar kunnen wel in de buurt blijven en een wandeling maken door de tuin. Deze les is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar (andere leeftijden in overleg).

Bij kinderyoga mogen alle kinderen zichzelf zijn, er moet niks en PLEZIER staat centraal.
Reserveren? Klik hier!

KINDERYOGA
Wanneer? Donderdag 19 augustus 2021
Waar? Kasteeltuin Assumburg – Loop langs ‘het Koetshuijs’ door het hek, dan langs het water de boomgaard in. Daar vind je Nicolette.
Tijd? 15:00 – 16:00 uur
Leeftijd? 4 – 8 jaar – andere leeftijden in overleg
Bijdrage? € 9,- per kind
Docent? Nicolette Datema