Terug naar agenda

Hoogsensitief: faalangst? Laat je er niet door beperken!!

Luttik Cie 35, Heemskerk Kaart
4-3-2022 — 4-3-2022
13.00 — 17.00
€70
Juist HSP’s hebben vaak last van faalangst. Ze willen heel graag alles goed doen maar vinden het daardoor ook lastig om kritiek te ontvangen. Kritiek dat vaak leidt tot een lager zelfbeeld en het gevoel om nooit iets goed te kunnen doen. Faalangst is daarbij het gevolg. Faalangst dat je enorm kan beperken is alle mooie dingen die jij wilt doen. Jammer als je je daardoor laat beperken in je leven. Fijn toch als je kunt en durft te doen wat je wilt uitdragen in het leven?
Tijdens deze thema-retreat neemt Annamarie de Blois van The Power Inside je mee in een Yin Yogales en een gesprek met elkaar waarin we met elkaar kijken naar wat het voor ons HSP’s maakt dat faalangst het functioneren voor ons HSP’s zo bemoeilijkt. Ik (Marcel) kan daar uit eigen ervaring ook over meepraten.

Aansluitend aan deze thema-retreat zal ik (Marcel) wederom een yogales geven en neem ik je mee op reis naar je innerlijke zelf. Een reis waarin je even uit je hoofd, maar in je hart zult zijn en een diepere rust in jezelf zult ervaren.
De thema-retreat begint om 13:00 uur en eindigt ongeveer om 17:00 uur.
Er kunnen maximaal 8 deelnemers deelnemen zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen. Jouw investering: per thema-retreat: €70.
Een thema-retreat gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Neem je iemand mee dan krijgen jullie beiden een reductie van €10.
Deze thema-retreat word op vrijdag 4 maart van 13:00 tot 17:00 uur gehouden op de mooie locatie van Buurtcentrum d’Evelaer
Zien we je dan?

Het adres:
Buurtcentrum d’Evelaer
Luttik Cie 35
1969 MV Heemskerk

Locatie