Terug naar agenda

Doe mee met de proefles Rock ‘n Roll

Kerkweg 219, Heemskerk Kaart
6-4-2022 — 6-4-2022
20.35 — 21.25
Gratis

HEEMSKERK – Op woensdag 6 april, van 20.35 tot 21.25 uur, wordt er door Dansschool Fabulous Fifties een proefles gegeven bij Dance Studio Patty, Kerkweg 219A (1e etage) in Heemskerk.

Elvis, Bill Haley en andere bekende artiesten uit de jaren vijftig zijn bij velen bekend en bemind. Hun vrolijke en swingende Rock ’n Roll-muziek staat borg voor heel wat dansplezier met de bijbehorende en niet te vermijden zweetdruppeltjes.

Nog steeds worden er festivals en feesten georganiseerd waar men de schone kunst van het Rock ’n Roll-dansen kan beoefenen. Het doet bij menigeen het verlangen ontwaken om te dansen, maar niet iedereen is die kunst machtig….

Elma Kerklingh, eigenaresse van de dansschool, vertelt: “Als wij aan het dansen zijn, zien we telkens weer mensen aan de kant staan met die blik in hun ogen van ’dat wil ik ook!’ En vaak komen die mensen naar ons toe om te vragen waar zij dit kunnen leren.”

En juist voor die mensen organiseren wij de proefles. Leuk voor mensen van alle leeftijden en ook zonder partner ben je welkom. De proefles is bedoeld voor iedereen, van jong tot oud, die van dansen houdt en er is geen ervaring of basiskennis vereist. We gaan echt vanaf het begin beginnen.

Kijk voor informatie en/of aanmelding op www.dansschoolfabulousfifties.nl, mail naar infofab50s@gmail.com of bel Elma: 06 20 23 91 19.

Locatie