Terug naar alle acties

The Photobrand score!

Nog 11 maanden geldig
Startdatum
30-3-2022
Einddatum
10-4-2022
Voordeel
-20%

Hallo fotoliefhebbers,

veel camera’s worden in de laatste jaren niet meer geleverd met een losse oplader voor de accu, maar kun je de accu opladen via de camera zelf.
Als je veel fotografeert is dat soms weleens onhandig….

Zo kun je niet fotograferen en opladen tegelijk. Een goede oplossing is dan een los oplaadsysteem zoals de Hähnel ProCube2.

Met deze design-lader kun je twee camera-accu’s tegelijkertijd opladen, maar hij is ook geschikt voor het laden van 4 AA-batterijen én USB-apparatuur.

De accuplaat is draadloos en gemakkelijk te verwisselen. De universele ProCube2 acculader wordt geleverd inclusief een EU stekker, een UK stekker en een USA stekker waardoor hij echt wereldwijd bruikbaar is. Ideaal voor fotografen op reis.

De professionele Hähnel ProCube2 is geschikt voor het tegelijkertijd opladen van twee camera-accu’s, of ze nu van Hähnel zijn of origineel. Er zijn zes verschillende versies van de Twin Charger beschikbaar: voor Sony, voor Olympus, voor Fuji, voor Panasonic, voor Canon en voor Nikon. De acculader is in staat om, afhankelijk van het type en de capaciteit van de camera-accu, in 50 minuten tot 2 uur een lege batterij weer op te laden.