Terug naar alle acties

Tapas weken

Nog 6 maanden geldig
Startdatum
1-7-2021
Einddatum
31-8-2021
Voordeel
25,50

We halen de zomerse Spaanse sferen weer naar Heemskerk! Ook dit jaar staan de zomermaanden in het teken van heerlijke Spaanse tapas bij Grand Café van Ruysdael.

Onbeperkt Tapas € 25,50 p.p.

Tapas-happen is een hele gezellige manier van eten; met een klein groepje, maar ook met een groot gezelschap. U kunt uw avond vullen met het genieten van kleine warme en / of koude gerechtjes. En natuurlijk bieden we dezelfde eerlijke kwaliteit als u van ons gewend bent, eigen receptuur!

U kunt alle warme & koude tapas gedurende de gehele dag los bestellen à € 5,- per tapa.
Onbeperkt tapas eten kan vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur à € 25,50 p.p.

U geniet van onze Tapas van 1 juli t/m 31 augustus. Daarnaast bieden we tijdens deze maanden ook heerlijke wijnen en Sangria. Kom dus lekker genieten bij Grand Café Van Ruysdael. Qué Disfrute ! Bienvenidos a todos !

RESERVEER TIJDIG!

Onze tapas zijn erg gewild en er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, opdat wij onze goede service en kwaliteit kunnen blijven waarborgen! We raden u aan om tijdig online te reserveren.

De huidige RIVM richtlijnen stellen geen maximum aan de groepsgrootte als uw gezelschap tot één huishouden behoort. Voor niet huishoudens is de regel: maximaal 4 personen aan 1 tafel. Komt u met meer? Gezellig! We doen dan ons best om iedereen bij elkaar te plaatsen, maar met grotere gezelschappen kan het voorkomen dat dit niet (helemaal) lukken zal.

Klik hier om online te reserveren 

Onze tapas kunnen niet worden meegenomen.

Bekijk hier onze tapaskaart

Graag tot ziens, tot Van Ruysdael!