Spooky Saturday
placeholder

Zaterdag 27 oktober 2018

Wat was 'Heel Heemskerk Rock 'n Rollt' een geslaagd evenement met de kraampjes, muziek en maar liefst 60 oldtimers in het centrum! De evenementencommissie van BIZ Heemskerk houdt even zomerstop, maar komt eind oktober terug met Spooky Saturday.

Hou de website en onze Facebook pagina in de gaten!

Het weer in Heemskerk
Lancering website | Heemskerk Zee van Tijd
placeholder

LANCERING | Bubbels en een gloednieuw logo. Samen met toeristisch-recreatieve organisaties en ondernemers is op maandag 9 juli 2018 het startsein gegeven voor toeristische marketing in Heemskerk. Onder de noemer Heemskerk Zee van tijd zetten we Heemskerk en haar toeristische aanbieders op de kaart!

Bekijk de website www.heemskerkzeevantijd.nl voor een eerste kennismaking.

Het leukste winkel- en horeca nieuws

heemskerk online

Winkelen in Heemskerk is leuk en gezellig. Het is ook niet verwonderlijk dat er zoveel mensen - ook buiten Heemskerk - naar het Centrum, Europaplein, Bachplein, het Haydnplein of het Citadel komen, op zoek naar een specifieke winkel of gewoon lekker om te struinen! Op In Heemskerk kunt u vrijwel alle winkels, restaurants, cafés en dienstverleners vinden!

Lekker eten & drinken in Heemskerk! In Heemskerk heeft u een ruime keus in verschillende restaurants, cafés en lunchrooms om tussen het winkelen door een lekker broodje te eten of 's avonds sfeervol te dineren. Er is - vooral in de zomermaanden - regelmatig muziek en gezelligheid in Heemskerk. De eerste week in september is de beroemde Feestweek in Heemskerk en gaat het hele centrum op z'n kop!